Ingredientai
- Bulvių traškučiai 100 g
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Sūris 100 g brandinto
- Česnakai 1 skiltelės
- Majonezas 2 valg. š.
- Anakardžių riešutai 50 g
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų
Kaip gaminti
1. Riešutus paskrudinkite keptuvėje.
2. Susmulkinkite kiaušinius, sutarkuokite sūrį. Į masę įberkite smulkintą česnaką bei skrudintus riešutus, pagardinkite pipirais, išmaišykite ir tepkite masę ant traškučių (tinka ir skrudintos duonos riekelės, tortilijos ir pan.).
Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita