Ingredientai
- Duona 6 riekės itališkos
- Aliejus 3 valg. š.
- Česnakai 3 skiltelės
- Grybai 1 st. voveraičių
- Ožkų pieno sūris 200 g
- Rikotos sūris 1 valg. š.
- Skrudintos pinijos: 1 valg. š.
- Graikiniai riešutai 1 valg. š.
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Pinijas ir graikinius riešutus paskrudinkite sausoje keptuvėje. 2 česnakų skilteles nulupkite, sutrinkite česnakų traiškytuvu, sumaišykite su ožkų pieno sūriu, rikota, atvėsintais skrudintais riešutais.
- Voveraites išvalykite, išvirkite, labai gerai nuvarvinkite ant virtuvinio rankšluosčio, suberkite į indelį, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais, užpilkite šlakelį aliejaus ir citrinos sulčių.
- Palikite pastovėti, kad susimaišytų skoniai.
- Duonos riekeles paskrudinkite sausoje keptuvėje, dar karštas įtrinkite česnako skiltele ir apšlakstykite aliejumi.
- Ant kiekvienos tepkite ožkų pieno sūrio, gausiai krėskite voveraičių ir dar šiltas patiekite.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita