Ingredientai
- Baklažanai 1 vnt.
- Kiaušiniai 2 vnt. virtų
- Alyvuogės 20 vnt. juodųjų
- Pomidorai 1 vnt.
- Agurkai 1 vnt.
- Graikiniai riešutai 50 g 50 - 100
- Česnakai 4 skiltelės
- Majonezas 3 valg. š.
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š.
- Krapai 1 sauja papuošimui
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Baklažanus supjaustykite griežinėliais ir palaikykite sūriame vandenyje apie 20 min. Tada nusausinkite ir kepkite aliejuje iš abiejų pusių.
- Česnakus, riešutus susmulktinkite, pridėkite majonezo, alyvuogių aliejaus, druskos, pipirų. Tepkite šią masę ant iškeptų baklažanų.
- Ant viršaus dėkite supjaustytus taip pat griežinėliais kiaušinį, pomidorą, agurką. Galiausiai puoškite per pusę perpjauta alyvuoge bei krapais.
Receptą atsiuntė Olia
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Konkursai: Šventinis patiekalas, kuriuo didžiuojasi mūsų šeima
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Kalėdos, Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita