Ingredientai
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Duona 4 riekės baltos
- Ridikėliai 2 vnt.
- Agurkai 1 vnt.
- Jogurtas 1 valg. š. natūralaus
- Garstyčios 1 valg. š.
- Daigintos pipirnės 1 žiupsnelis
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Baltą duoną paskrudinkite.
- Kiaušinius kietai išvirkite. Atvėsinkite ir susmulkinkite.
- Jogurtą pagardinkite pipirais, pasūdykite ir sumaišykite su garstyčiomis.
- Ant skrudintos baltos duonos dėkite smulkintų kiaušinių, apšlakstykite jogurto ir garstyčių padažu.
- Ant užkandukų viršaus dėkite po kelias riekeles agurko ir ridikėlių. Apibarstykite šviežiais pipirnių daigeliais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita