Ingredientai
- Paprikos 2 vnt. (1 raudona, 1 geltona)
- Pankolis 1 vnt.
- Česnakai 1 vnt.
- Alyvuogių aliejus 50 ml
- Žalioji citrina 0,5 vnt. (sultys)
- Aitrioji paprika 1 vnt. (šviežia)
- Kalendros 1 žiupsnelis (šviežia)
- Pankolių sėklos 1 žiupsnelis (grūstos)
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Stambiai supjaustykite daržoves ir apkepkite jas grilyje nenaudodami prieskonių.
- Kol kepa daržovės, paruoškite padažą. Į alyvuogių aliejų suberkite smulkintus prieskonius bei išpauskite pusės žaliosios citrinos sultis.
- Keptas daržoves sudėkite į indą ir apipilkite padažu. „Picada“ skanauti galima tiek šiltą, tiek ir šaltą.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Argentinos