Ingredientai
- Vafliai 8 vnt.
- Dešrelės 8 vnt.
- Bulvės 7 vnt. vidutinio dydžio
- Pienas 1 st.
- Sviestas 50 g
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Bulves nulupkite, išvirkite pasūdytame vandenyje, sutrinkite košę, įpilkite stiklinę pašildyto pieno, įdėkite sviesto ir gerai išmaišykite.
2. Vaflius perpjaukite pusiau, dėkite bulvių košės (norimo storio sluoksniu), o ant viršaus - dešrelę. Vaflį susukite į ritinėlį ir pakepinkite keptuvėje.
Labai paprasta ir gardu. Skanaus!
Receptą atsiuntė Rita Drobužaitė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vaikams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita