Ingredientai
- Šokoladas 300 g karšto
- Rududu: 200 g
- Vafliai: 180 g
- Varškė 100 g vanilinio varškės sūrelio
- Jogurtas 120 g natūralaus
- Migdolai 1 sauja papuošimui
Kaip gaminti
- Vaflius sutepkite sluoksniuodami po kelis kartus su rududu, išlydytu ir šiek tiek pavėsintu šokoladu, varške, vėl rududu, jogurtu, šokoladu, rududu ir t.t.
- Eiliškumas nėra toks svarbus, tik nevertėtų dėti varškės ir jogurto šalia, nes jie labai minkština vafliukus savo drėgme. (Beje, šiame žingsnyje reikės sunaudoti maždaug pusę šokolado masės).
- Sutepus visus sluoksnius, suslėkite prispausdami su sunkesniu daiktu, gerai valandai.
- Pašildykite likusį karštą šokoladą ir aptepkite juo viršų, kraštus.
- Papuoškite luptais ir smulkintais migdolų riešutais.
Receptas iš tinklaraščio IEVOS RECEPTAI
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Tinklaraštis „Ievos receptai“
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita