Ingredientai
- Tamsūs biskvito lakštai (1 pakuotė) 1 vnt.
- Naminė moliūgų - persikų uogienė 200 g
- Varškė 250 g trinta
- Grietinė 500 g jogurtinė
- Želatina 3 valg. š.
- Miltelinis cukrus 2 valg. š.
- Spalvoti pabarstukai (papuošimui) 1 valg. š.
Kaip gaminti
1. Biskvito lakštus sutepkite uogiene.
2. Želatiną paruoškite mažame kiekyje vandens ir maišydama supilkite į varškės, grietinės bei miltelinio cukraus plakinį.
3. Pertepkite biskvito lakštus, palaukite, kol sustings, papuoškite.
Autorės nuotr./Vaikiškas tortas |
Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita