Ingredientai
- Ryžiai 400 g
- Grietinėlė 100 ml liesesnė
- Cukrus 1 žiupsnelis
- Migdolų drožlės 20 g
- Razinos 20 g
- Džiovintos slyvos 20 g
- Persikai 20 g džiovinti
- Medus 1 valg. š. pagal skonį
Kaip gaminti
1. Karštame svieste pakepinkite ryžius. Kai jie dailiai apskrus, supilkite grietinėlę, viską gerai išmaišykite ir virkite apie 20 minučių. Jei bus per mažai skysčio, įpilkite dar grietinėlės arba vandens.
2. Kitoje keptuvėje be jokių riebalų pakepkite truputį cukraus, migdolų drožlių, suberkite saują vandenyje mirkytų razinų, keletą smulkintų džiovintų slyvų, persikų.
3. Viską pakaitinkite, tada įmaišykite keptus ryžius ir pagal skonį pagardinkite medumi.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Košės
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita