Ingredientai
- Arbūzas 3 kg pailgas
- Vynuogės 600 g po 300 g žaliųjų ir raudonųjų
- Bananai 3 vnt.
- Kiviai 4 vnt.
- Mandarinai 5 vnt.
- Citrinos 2 vnt.
- Kriaušės 3 vnt.
- Slyvos 5 vnt.
- Persikai 3 vnt.
Kaip gaminti
1. Iš arbūzo išskobkite pintinę. Lanko ir pintinės kraštelius išpjaustykite dantukais.
2. Į vidų sudėkite supjaustytą arbūzo minkštimą, vaisius.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Vegetarams, Žaliavalgiams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita