Ingredientai
- Obuoliai 3 vnt. raudonas, geltonas ir žalias
- Kiviai 1 vnt.
- Slyvos 2 vnt. geltonosios
- Karambola: 1 vnt.
- Arbūzas 100 g 1 riekė
Kaip gaminti
1. Obuolius supjaustykite griežinėliais, pašalinkite sėklalizdžius. Griežinėlių kraštuose išpjaukite trikampius, kad išeitų gėlių žiedai.
2. Greipfrutą nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais, pašalinkite baltąjį sluoksnį. Griežinėlių kraštuose išpjaukite trikampius.
3. Kivį nulupkite, supjaustykite griežinėliais, kraštus apipjaukite taip, kad išeitų kvadratėliai.
4. Slyvas ir karambolą supjaustykite griežinėliais. Nuo arbūzo nupjaukite žievę, minkštimą supjaustykite kvadratėliais. Ant medinių iešmelių pakaitomis suverkite paruoštus vaisių gabalėlius.
Knyga „Uogos“ |
Receptas iš knygos „Uogos“