- Sviestą plakite su abiejų rūšių cukrumi, kol taps vientisa, puria mase.
- Pastoviai plakdami į tešlą įmuškite kiaušinius.
- Viską gerai išmaišykite, į tešlą įdėkite vanilės pastos (arba ekstrakto), berkite miltus, sodą, pieno miltelius, druską.
- Viską gerai išmaišykite, sudėkite susmulkintą šokoladą ir riešutus, viską dar kartą gerai išmaišykite.
- Tešlą sukrėskite į kepimo skardą, išklotą sviestu išteptu kepimo popieriumi, ir pyragą kepkite apie 35 min. 180 °C orkaitėje (kol patikrinus mediniu pagaliuku, jis liks beveik sausas – šiek tiek lipnus gali būti, nes ir pats pyragas viduj drėgnas, karamelinis).
- Pyragą skaniausia valgyti dar šiltą.
*Pieno milteliai - gali pasirodyti, jog tai labai neįprastas ingredientas, bet patikėkite – jis čia būtinas, nes dedamas nemažas šių miltelių kiekis, todėl neišsigąskite ir pabandykite išsikepti šį pyragą net ir su šiuo gana neįprastu ingredientu.
Pieno miltelių rasite beveik visuose prekybos centruose.