Ingredientai
- Varškė 250 g 9 proc. riebumo
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Manai 2 valg. š.
- Miltai 2 valg. š. ir dar šiek tiek apvoliojimui
- Cukrus 2 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Aliejus 4 valg. š. kepimui
- Vanilinis cukrus 1 arbat. š.
- Nutella kremas 2 valg. š.
- Grietinėlė 100 g
Kaip gaminti
1. Į dubenį dedame pertrintą varškę, mušame kiaušinį, beriame manų kruopas, miltus, cukrų, vanilinį cukrų, druską. Išminkome tešlą.
2. Drėgnomis rankomis formuojame varškėtukus, voliojame miltuose ir kepame keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių kol gražiai apskrunda.
3. Gaminime padažą. Į prikaistuvį pilame grietinėlę ir dedame „Nutella“. Kaitiname kol „Nutella“ ištirpsta ir padažas sutirštėja.
4. Patiekiame varškėtkus su padažu ir uogomis.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei