Ingredientai
- Varškė 200 g
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Cukrus 2 valg. š.
- Miltai 2 valg. š.
- Krakmolas 2 valg. š.
- Aliejus 1 valg. š. kepimui
Kaip gaminti
1. Varškę, cukrų ir kiaušinius gerai išplakite, sudėkite miltus su krakmolu ir gerai išmaišykite.
2. Dėkite po šaukštą tešlos į keptuvėje įkaitintą aliejų ir kepkite po 1-2 minutes kiekvieną pusę.
3. Patiekite su uogų padažu, uogiene ar džemu.
Recepto autorė Skirmantė Mockevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei
- Konkursai: Blynų konkursas
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Rengiu šventę: Užgavėnės
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita