Ingredientai
- Varškė 200 g
- Sausainiai 180 g 1 pakelis „Gaidelis“ ar kt.
- Persikai 150 g konservuotų persikų puselių
- Cukrus 100 g
- Vanilinis cukrus 1 arbat. š.
Kaip gaminti
1. Varškę ištrinkite su cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Į ją įmaišykite kubeliais supjaustytas persikų puseles ir sumaišykite viską su smulkintais sausainiais.
2. Dėkite į maistinę plėvelę ir palikite per naktį. Ant viršaus užberkite džiovintų spanguolių
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita