Ingredientai
- Lęšiai 100 g
- Burokėliai 3 vnt. virti didesni
- Saulėgrąžų grietinė 4 valg. š.
- Porai 2 valg. š. smulkinto
- Krapai 2 valg. š. smulkintų
- Juodieji pipirai 1 arbat. š. arba pagal skonį
- Druska 0,5 arbat. š.
Kaip gaminti
1. Lęšius išvirkite (jei ant pakuotės nurodyta,kad prieš tai reikia pamirkyti, tą ir padarykite), burokėlius sutarkuokite šiaudeliais,
2. Į indą dėkite lęšius, porus, krapus, druską, pipirus, saulėgrąžų grietinę ir viską gerai išmaišykite
4. Tokio tipo mišrainę galite valgyti iš karto arba laikyti šaldytuve iki 3 dienų.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai