Ingredientai
- Varškės sūris 150 g sojų
- Česnakai 2 skiltelės
- Ciberžolė 1 arbat. š. ½ - miltelių
- Aliejus 1 valg. š. kokosų (tinka ir kitoks skirtas kepimui)
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Sojų varškės sūrį supjaustykite nedideliais gabalėliais.
- Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite į jį smulkiai supjaustytą česnaką. Šiek tiek pakepinkite ir suberkite sojų varškės sūrį.
- Vis pamaišydami, kad neprisviltų, apkepkite. Pagardinkite ciberžolių milteliais, pagal skonį pasūdykite. Kepkite dar kelias minutes.
- Patiekite su mėgstamomis daržovėmis, traškiomis salotomis. „Kiaušinienė“ gardi apibarstyta šviežiais krapais, kalendrų lapeliais ar kitokiais žalumynais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita