Ingredientai
- Anakardžių riešutai 1 puodelis 0,5 (per naktį pamirkykite juos vandenyje)
- Brokoliniai kopūstai 1 vnt. galva
- Avokadai 1 vnt. 0,5 nulupto
- Svogūnų laiškai 5 g 1 valg. š. - smulkintų
- Česnakai 1 skiltelės smulkinto
- Vanduo 1 st.
- Kmynai 1 žiupsnelis
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Mirkytus anakardžius sumalkite maisto smulkintuvu iki tirštokos konsistencijos.
- Supjaustykite brokolio žiedus, nupjaustykite kietesnius kotelius ir pasilikite kitam kartui, iš jų paruošite salotas ar kitokį užkandį.
- Sudėkite brokolių žiedelius, nuluptą avokadą, smulkintą česnaką ir svogūnų laiškus į maisto smulkintuvą ir smulkinkite iki vientisos masės. Jei reikia įpilkite šiek tiek vandens ir koreguokite tirštumą.
- Skoniui pagerinti įberkite kmynų, pipirų ir druskos.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei, Vegetarams, Žaliavalgiams
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita