Ingredientai
- Avižiniai dribsniai 2,5 puodelis pilno grūdo
- Razinos 1 sauja
- Goji uogos 1 sauja
- Augalinis pienas 2 puodelis ekologiško ryžių
- Vanduo 1 puodelis
- Bananai 3 vnt.
- Obuoliai 8 vnt.
- Cukrus 3 valg. š. nerafinuoto cukranendrių
- Cinamonas 4 arbat. š.
- Migdolai 1 sauja skaldytų; papuošimui
Kaip gaminti
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180C laipsnių temperatūros.
2. Į kepimo formą berkite avižinius dribsnius, razinas, goji uogas, 3 šaukštus cukraus ir išmaišykite.
3. Pilkite į sausuosius ingredientus kepimo formoje dalį pieno ir vandens. Išmaišykite.
4. Įpjaustykite bananus ir išmaišykite.
5. Ant gautos tešlos dėkite pjaustytus obuolius, berkite likusius 2 šaukštus cukraus ir cinamono.
6. Dėkite į orkaitę ir kepkite apie 35-40min.
7. Iškepusį atvėsinkite. Ant viršaus berkite migdolų drožlių.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Apkepai, Kepiniai