Ingredientai
- Jogurtas 400 g sojų
- Citrinos sultys 1 valg. š.
- Agavų sirupas 2 valg. š. galima pilti ir 3; tinka ir klevų sirupas
- Įvairios uogos 2 sauja mėgstamų
Kaip gaminti
1. Jogurtą dubenyje sumaišome su citrinos sultimis ir sirupu.
2. Į plokščią dėžutę su dangteliu įdedame kepimo popieriaus, išlyginame kraštus, kad būtų patogiau vėliau desertą išimti.
3. Supilame jogurtą (turėtų išeiti gana plonas sluoksnis, apie 1 cm storio), ant viršaus išdėliojame uogas. Dedame į kamerą mažiausiai 4 valandoms.
4. Kai sušąla, išimame iš dėžutės ir sulaužome norimo dydžio gabalėliais.
5. Laikome kameroje, o prieš valgant kelias minutes paliekame kambario temperatūroje atitirpti.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pusryčiams, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Desertai