Ingredientai
- Graikiniai riešutai 170 g pagrindui
- Datulės 170 g pagrindui
- Kokosų aliejus 150 g pašildyto, kad būtų skystas; šokoladinei masei
- Apelsinų sultys 150 g šviežiai spaustų; šokoladinei masei
- Agavų sirupas 120 g šokoladinei masei
- Kakava 25 g miltelių; šokoladinei masei
- Anakardžių riešutai 300 g išbrinkintų; šokoladinei masei
- Druska 1 žiupsnelis šokoladinei masei
- Apelsinų aromatas 5 g nebūtinai; šokoladinei masei
Kaip gaminti
Ingredientai apskaičiuoti 16 cm diametro tortinei.
1. Pagrindo ingredientus sumalkite elektriniu smulkintuvu (S formos peiliukas), kol gausite trupinius (nepermalkite, kad neišsiskirtų per daug aliejų). Gautą masę išklokite į formą, šaukštu paspaudinėkite, kad pagrindas būtų tvirtesnis.
2. Visus šokoladinės masės ingredientus sudėkite į kokteilinę ir sumalkite iki vientisos masės.
3. Gautąją masę pilkite ant torto pagrindo ir dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sustingtų.
4. Puoškite uogomis, riešutais, žaliais mėtų lapeliais.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Vegetarams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Kalėdos, Vakarėlis, Velykos