Ingredientai
- Augalinis pienas 550 g 250 g sojų pieno biskvitui, 100 g kokosų pieno pertepimui ir 200 g kokosų pieno kremui
- Alyvuogių aliejus 50 g biskvitui
- Miltai 200 g biskvitui
- Cukrus 300 g 200 g biskvitui, po 50 g kremui ir pertepimui
- Kakava 50 g biskvitui
- Kepimo milteliai 20 g biskvitui
- Anakardžių riešutai 200 g pertepimui
- Matcha arbatos milteliai 2 g pertepimui
- Žalioji citrina 1 vnt. pagal skonį; pertepimui
- Juodasis šokoladas 200 g kremui
Kaip gaminti
Iškepkite biskvitą:
1. Biskvitui skirtus produktus suberkite į dubenį ir išmaišykite šaukštu iki vienalytės masės.
2. Supilkite gautą masę į 26 cm skersmens torto kepimo formą. Kepkite iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35 minutes.
Pagaminkite pertepimą:
1. Pertepimui skirtus riešutus sumalkite, užpilkite kokoso pienu, įberkite cukraus, arbatos miltelių, nutarkuotos citrinos žievelės ir įspauskite sultis. Viską gerai išmaišykite.
2. Kremui skirtus produktus pašildykite garų vonelėje, kol ištirps šokoladas ir cukrus. Išmaišykite ir atvėsinkite. Atvėsintą kremą išplakite plaktuvu.
Suformuokite tortą:
1. Iškeptą biskvitą perpjaukite pusiau. Pertepkite riešutų įdaru ir šokoladiniu kremu. Dėkite antrą dalį biskvito ir užtepkite likusi kremą.
2. Papuoškite šokolado drožlėmis.