Ingredientai
- Morkos 1 vnt.
- Svogūnai 1 vnt.
- Pupelės 0,5 vnt. skardinės konservuotų sviestinių
- Konservuoti pomidorai 0,5 vnt. skardinės
- Sultinys 1 vnt. kubelis daržovių
- Špinatai 1 sauja
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Visų pirma reikia pasiruošti daržoves: kubeliais supjaustyti morką ir svogūną, tuomet šiek tiek apkepti.
2. Daržovėms suminkštėjus, į keptuvę reikia suberti sviestines pupeles, supilti smulkintus pomidorus, ir, viską sumaišius, užpilti puodeliu verdančiame vandenyje ištirpinto sultinio.
3. Tuomet keptuvę palikite ant ugnies maždaug dešimčiai minučių, kol sultinys beveik išgaruos. Gautą masę pagardinkite druska ir pipirais, jei mėgstate valgyti aštriau – dar ir maltų aštriųjų pipirų prieskoniais.
4. Galiausiai, suberkite į troškinį saują špinatų, ir viską gerai išmaišykite.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Troškiniai