Ingredientai
- Sausainiai 300 g „Belvita“, „Gaidelis“ ar kitų kuo natūralesnių arba visai glitimo neturinčių
- Džiovintos spanguolės 30 g
- Saulėgrąžos 30 g
- Juodasis šokoladas 100 g veganinio
- Klevų sirupas 2 valg. š.
- Kakava 2 valg. š.
- Kokosų pieno kremas 100 ml
Kaip gaminti
1. Inde sutrupiname sausainius.
2. Truputį susmulkiname spanguoles ir kartu su saulėgrąžomis beriame jas į indą su sausainių gabaliukais, čia pat suberiame ir kakavą.
3. Garų vonelėje ištirpdome šokoladą, pilame kokosų pieno kremą ir klevų sirupą.
4. Gautą skystį supilame į indą su sausaisiais ingredientais. Viską kruopščiai sumaišome, suformuoti norimą formą. Suvyniojame į plėvelę ar sviestinį popierių ir vėsiname šaldytuve bent kelias valandas.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Vegetarams
- Noriu patiekalo: Desertai