Ingredientai
- Džiovinti obuoliai 1 st.
- Datulės 0,5 st. džiovintų, be kauliukų
- Avižiniai dribsniai 0,5 st.
- Migdolai 0,5 st. nesūdytų, pakepintų
- Klevų sirupas 1 valg. š. arba agavų sirupo
- Cinamonas 1 arbat. š.
- Vanduo 2 valg. š.
- Kvapnieji pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Obuolius, datules, avižinius dribsnius ir riešutus susmulkinkite trintuvu, įberkite cinamono, pipirų, supilkite sirupą ir vandenį.
2. Smulkinkite tol, kol gausite vientisą masę. Iš jos suformuokite rutuliukus. Sudėkite ant lentelės arba į lėkštę ir palaikykite šaldytuve apie 15–30 minučių.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Lieknėjantiems, Pusryčiams, Vaikams, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Desertai, Užkandžiai