Ingredientai
- Bolivinės balandos (kynva) 0,5 puodelis nevirtos
- Baklažanai 0,5 vnt.
- Grybai 100 g Shiitake
- Smidrai 5 g jaunų
- Pupelės 5 valg. š. virtų raudonųjų
- Kokosų pienas 200 ml
- Vanduo 200 ml
- Druska 1 žiupsnelis
- Karis 0,5 valg. š. žaliosios pastos; arba galite naudoti bet kurią mėgstamą – raudoną ar geltoną kario pastą, taip pat Garam Masala ar Tikka Masala prieskonių mišinius (dėkite pagal skonį)
Kaip gaminti
1. Išvirkite bolivinę balandą.
2. Gilioje keptuvėje su lašeliu aliejaus apkepinkite supjaustytą baklažaną, grybus, smidrus.
3. Daržovėms ir grybams suminkštėjus, berkite druską, pilkite vandenį, dėkite kario pastą, pilkite kokosų pieną. Ragaukite ir, jeigu reikia, papildomai įpilkite vandens ar kokosų pieno (skoniui sušvelninti).
4. Leiskite minutę viskam sušilti, suberkite pupeles.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Troškiniai