Ingredientai
- Miltai 250 g speltos miltų - tešlai
- Kokosų pienas 300 ml arba sojų pieno - tešlai
- Rudasis cukrus 3 valg. š. tešlai
- Kepimo milteliai 1 arbat. š. tešlai
- Alyvuogių aliejus 1 arbat. š. tešlai
- Aliejus 10 g kokosų - kepimui
- Aguonos 300 g įdarui
- Razinos 1 sauja įdarui
Kaip gaminti
- Iš visų nurodytų produktų išmaišykite skystą tešlą lietiniams. Jei ji bus per tiršta, įpilkite dar šiek tiek kokosų pieno arba vandens, jei bus per skysta, įberkite dar miltų.
- Įkaitinkite keptuvę ir po ją visą tolygiai paskleiskite kokosų aliejų (jis turėtų tik sutepti keptuvę, bet joje neplaukioti). Iškepkite lietinius.
- Aguonas ir razinas užilkite karštu vandeniu ir apie 30 minučių palikite pastovėti. Tada nusunkite skystį ir viską sumalkite mėsmale ar sutrinkite elektriniu plakikliu.
- Aguonų bei razinų įdarą dėkite į blynų vidų ir suvyniokite.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita