Ingredientai
- Miltai 3 puodelis šviesių speltų
- Aguonos 3 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Soda 1 arbat. š.
- Bananai 2 vnt.
- Agavų sirupas 3 valg. š. tamsaus
- Alyvuogių aliejus 6 valg. š.
- Balzaminis actas 1 arbat. š.
Kaip gaminti
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180C laipsnių temperatūros
2. Bananus suplakite maisto smulkintuve kartu su sirupu, aliejumi, balzamiko actu.
3. Sumaišykite visus sausuosius produktus.
4. Į drėgnus produktus pilkite sausus produktus. Išminkykite tešlą. Tešla turi nelipti prie rankų, jei lips, berkite papildomai miltų.
5. Iškočiokite, supjaustykite norimo dydžio juostas. Kiekvienos jų viduryje įpjaukite įpjovą, vieną juostos galą perkiškite per įpjovą ir taip susukite žagarėlį.
7. Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, kepkite 20-25 min.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Vegetarams
- Noriu patiekalo: Desertai, Kepiniai
- Rengiu šventę: Užgavėnės