Ingredientai
- Saulėgrąžos 1 arbat. š. mirkytų per naktį
- Vanduo 3 st.
- Druska 2 arbat. š.
- Česnakai 1 skiltelės galite dėti ir 2
- Krapai 3 vnt. šakelės
- Citrinos 0,5 vnt. išspaustos sultys
- Obuolių actas 3 valg. š. arba pagal skonį
- Burokėliai 0,3 vnt. stiklainio; marinuotų arba virtų naminių
- Agurkai 2 vnt. galite dėti ir 3
Kaip gaminti
1. Sumalame saulėgrąžas su vandeniu, kad taptų beveik vientisa masė
2. Dedame į gautą masę česnaką, beriame druską, pilame citrinos sultis ir obuolių actą. Gerai išmaišome.
3. Supjautome burokus, agurkus. Sudedame į masę.
4. Pabarstome krapais ir tiekiame.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei, Vegetarams, Žaliavalgiams
- Noriu patiekalo: Sriubos