Ingredientai
- Tahini pasta 4 valg. š.
- Aliejus 2 valg. š.
- Citrinos sultys 1 valg. š.
- Vanduo 1 valg. š.
- Agavų sirupas 1 valg. š.
- Sojos padažas 1 arbat. š.
- Česnako milteliai 1 arbat. š.
- Ciberžolė 0,5 arbat. š.
- Rūkyta malta raudonoji paprika 0,5 arbat. š.
- Kario prieskoniai 0,5 arbat. š.
- Druska 0,5 arbat. š.
- Žiediniai kopūstai 1 vnt. nedidelis
Kaip gaminti
1. Visus ingredientus gerai sumaišykite.
2. Kalafiorą perpjaukite išilgai taip, kad išeitų keli plokšti kelių cm storio griežiniai. Juos sudėkite į kepimo indą ir iš abiejų pusių ištepkite marinatu, likusius mažesnius kalafioro gabaliukus taip pat.
3. Palikite marinuotis 20–30 min.
4. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min (režimas su vėjeliu ir kaitinimu iš viršaus).
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Lieknėjantiems, Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai