Ingredientai
- Svogūnai 1 vnt.
- Bulvės 4 vnt.
- Šaldyti žirneliai 180 g 1 st.
- Paprikos 1 vnt. aitrioji
- Imbieras 1 arbat. š. malto
- Kuminai 1 arbat. š.
- Džiūvėsiai 2 valg. š. maltų
- Petražolės 60 g sauja
- Miltai 4 valg. š.
- Druska 1 arbat. š. nubrauktas arbat. š.
- Aliejus 8 valg. š. kepimui
Kaip gaminti
1. Išvirkite ir sutrinkite bulves. Į gautą masę sudėkite smulkintą svogūną, aitriąją papriką, imbierą, petražoles, žaliuosius žirnelius, kuminus, miltus, džiūvėsėlius ir įberkite druskos. Viską gerai sumaišykite ir kepkite blynelius įkaitintoje keptuvėje.
2. Kai gražiai paruduos iš abiejų pusių, sudėkite juos ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
3. Prie šiltų vegetariškų blynelių puikiai tinka natūralus jogurtas.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Indų