Ingredientai
- Kiaušiniai 5 vnt. kietai virti, supjaustyti kubeliais
- Raudonasis svogūnas 0,25 vnt. smulkiai pjaustyto
- Svogūnų laiškai 1 valg. š. smulkiai pjaustyti
- Agurkai 1 vnt. supjaustytas kubeliais
- Alyvuogės 12 vnt. kokios patinka, perpjautos perpus
- Fetos sūris 100 g stambiai sutrupinto
- Jogurtas 5 valg. š. natūralaus
- Paprikos 5 vnt. gabalėliai keptų ir marinuotų, supjaustytų juostelėmis
- Druska 0,3 arbat. š.
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Dideliame dubenyje sumaišykite agurkus, svogūnus, smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus, alyvuoges, jogurtą ir feta sūrį.
2. Sudėkite kiaušinius bei paprikas ir atsargiai išmaišykite, pagardinkite druska ir pipirais.
3. Patiekite su standžiais salotų lapeliais, kaip priedą prie kitų žalėsių salotų, ar su pita duona, trapučiais.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Pusryčiams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos, Užkandžiai