Ingredientai
- Bulvės 500 g
- Varškė 200 g
- Miltai 1 st.
- Druska 1 žiupsnelis
- Aliejus 100 ml kepimui
- Sviestas 100 g
- Grietinė 100 g
- Krapai 1 arbat. š. žiupsnelis šaldytų
Kaip gaminti
1. Bulves nuskuskite ir išvirkite.
2. Suberkite miltus, sukrėskite varškę ir išmaišykite.
3. Formuokite iš tešlos blynus ir kepkite įkaitintame aliejuje.
Skanu su sviesto ir grietinės padažu, pagardintu krapais.
Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Lietuvių