Ingredientai
- Viščiukas 0,25 vnt.
- Pomidorai 2 vnt.
- Garstyčių sėklos 1 arbat. š.
- Aitrioji paprika 1 valg. š. susmulkinto; galima dėti ir mažiau
- Kalendros 1 valg. š. džiovintos
- Česnakai 3 skiltelės trintos
- Druska 0,5 arbat. š. arba pagal skonį
Kaip gaminti
1. Sumaišykite druską, česnaką, kalendrą, pipirą ir garstyčias. Mišiniu ištrinkite viščiuką. Patieskite storesnės folijos ir dėkite ant jos viščiuką.
2. Supjaustykite pomidorą griežinėliais ir apdėliokite viščiuką.
3. Sandariai suvyniokite viščiuką į foliją. Jei reikia – į du sluoksnius.
4. Kepkite žarijose apie 20-30 minučių (priklausomai nuo žarijų karščio).