Ingredientai
- Vištienos krūtinėlė 750 g
- Persikai 1 vnt. indelis konservuotų - šašlykui ir persikų skysčio esančiame skardinėje - marinatui
- Druska 2 žiupsnelis pagal skonį - mėsai ir marinatui
- Aliejus 1 st. 1/4 - marinatui
- Vištienos prieskoniai 1 valg. š. Grill - marinatui
- Sojų padažas 3 valg. š. marinatui
Kaip gaminti
- Ruošimas: mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabaliukais, pabarstykite druska.
- Dubenėlyje išmaišykite aliejų, persikų antpilą, sojų padažą ir prieskonius, pasūdykite pagal skonį.
- Sudėkite į marinatą viščiuko gabalėlius, pridenkite, įdėkite į šaldytuvą 3 val.
- Persikus supjaustykite.
- Mėsą išimkite iš marinato ir verkite ant iešmelių paeiliui viščiuką ir persikus.
- Kepkite grilyje vartant ir tepant marinatu.
- Skanaus!
Receptą atsiiuntė Janina M., Alytus
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Sultinga vištiena“
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita