Ingredientai
- Vištų kepenėlės 150 g viščiukų
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Svogūnai 1 vnt.
- Sūris 50 g saujelė mėgstamo tarkuoto
- Česnakai 2 skiltelės
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Pipirai 1 arbat. š. pagal skonį raudonųjų ir žaliųjų pipirų grūdelių
- Sviestas 1 valg. š.
Kaip gaminti
1. Kepenėles nuplaukite, nusausinkite, pašalinkite plėves, gyslas ir sumalkite. Svogūną nulupkite, susmulkinkite ir kartu su smulkintu česnaku pakepinkite svieste.
2. Atvėsinusi masę dar kartą permalkite, sumaišykite su kepenėlėmis, sūriu, įmuškite kiaušinį, pagardinkite druska, šviežiai maltais kelių rūšių pipirais, gerai išmaišykite, supilkite į stačiakampę skardą.
3. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 30 min.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita