Ingredientai
- Česnakai 2 vnt.
- Bulvės 2 kg
- Druska 1 žiupsnelis
- Pipirai 1 žiupsnelis
- Viščiukas: 1500 g
- Kefyras 200 ml
Kaip gaminti
- Viščiuką nuplaukite, ištrinkite česnaku ir prieskoniais, apipilkite kefyru. Laikykite vieną parą.
- Bulves nuplaukite ir išvirkite su lupenomis.
- Kepimo skardą ištepkite riebalais, per vidurį dėkite butelį. Jo apačią apvyniokite folija ir pripilkite šalto vandens.
- Ant butelio užmaukite viščiuką ir aplink išdėliokite ketvirčiais pjaustytas bulves.
- Kepkite apie 1,5 val. 180 °C orkaitėje.
Receptą atsiuntė Lina M.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Aštrus pojūtis“
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita