Ingredientai
- Vištienos filė 450 g
- Sviestas 1 valg. š.
- Vištienos prieskoniai 0,3 arbat. š.
- Citrinos 1 vnt.
- Grietinėlė 200 ml
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Vištienos filė supjaustykite šiek tiek mažesniais gabalėliais, pagardinkite prieskoniais.
2. Paruoštą vištieną iš abiejų pusių apkepkite gabalėlyje sviesto. Iš pusės citrinų išspauskite sultis, jas sumaišykite su grietinėle (jei norisi daugiau skonio, galite dar įdėti ir šiek tiek sultinio). Pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.
3. Paruoštą padažą užpilkite ant keptos vištienos ir dar kelias minutes patroškinkite.
4. Patiekite su ryžiais arba makaronais. Pagardinkite šviežiomis petražolėmis ar bazilikais, likusios citrinos griežinėliais.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Pietums, Vakarienei