Ingredientai
- Vištienos krūtinėlė 1 kg
- Garstyčios 3 valg. š.
- Klevų sirupas 2 valg. š.
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
- Džiūvėsiai 150 g maltų
- Druska 0,5 arbat. š. arba pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis arba pagal skonį
- Čiobreliai 1 arbat. š. šviežių
Kaip gaminti
1. Vištos krūtinėlę supjaustykite nedideliais gabalėliais.
2. Sumaišykite garstyčias, klevų sirupą, aliejų, šviežius čiobrelius, pipirus ir druską. Į šį marinatą dėkite supjaustytus vištienos gabalėlius ir įdėkite į šaldytuvą maždaug valandai (galima palikti ir nakčiai).
3. Iš marinato išimtus vištienos gabalėlius apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite, kol gražiai apskrus.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepsniai