Ingredientai
- Vištiena 1 kg kumpelių
- Kopūstai 1 kg raugintų
- Kmynai 1 arbat. š.
- Druska 1 arbat. š.
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų
- Česnakai 2 skiltelės
Kaip gaminti
1. Vištienos kumpelius švariai nuplaukite ir įtrinkite druska, kmynais, česnaku ir pipirais. Palaikykite kelias valandas, kad pasimarinuotų.
2. I kepimo maišą dėkite kopūstus ir mėsą, užriškite ir kepkite 190 °C temperatūros orkaitėje apie 1 val.
Kopūstai išeina labai skanūs, viskas išsitroškina savose sultyse.
Receptą atsiuntė Jolanta Muniuvienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita