Ingredientai
- Vištiena 1 vnt. krūtinėlės filė
- Morkos 2 vnt.
- Agurkai 1 vnt.
- Medus 2 valg. š.
- Česnakai 3 skiltelės
- Pomidorų padažas 3 valg. š.
- Prieskoniai (mėgstami) 1 arbat. š.
- Sojų padažas 3 valg. š.
Kaip gaminti
1. Vištienos krūtinėlę supjaustykite kubeliais ir pakepinkite kartu su česnaku. Truputį pakepinus suberkite šiaudeliais pjaustytas morkas ir troškinkite ant nedidelės ugnies, kol viskas suminkštės.
2. Vėliau sudėkite šiaudeliais pjaustytą žalią agurką, medų, pagal skonį prieskonius bei druską ir įpilkite pomidorų bei sojų padažo.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita