Ingredientai
- Medus 3 valg. š. 2 - mėsai ir 1 - rabarbarams
- Sojų padažas 3 valg. š. 2 - mėsai ir 1 - rabarbarams
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š.
- Sultys 3 valg. š. citrinų
- Česnakai 4 skiltelės
- Kuminai 1 arbat. š. 0,5 - malto
- Saldžiosios paprikos milteliai 1 arbat. š. 0,5
- Rabarbarai 3 vnt.
- Aliejus 5 ml šlakelis - kepimui
- Prieskoniai 1 žiupsnelis
- Vištienos krūtinėlė 600 g
Kaip gaminti
- Vištienos krūtinėlės filė supjaustykite gabalėliais.
- Česnaką susmulkinkite smulkiai ir visus likusius produktus sumaišykite.
- Tuomet sumaišykite su vištienos gabalėliais.
- Padėkite šaltai marinuotis keletą valandų, geriausiai – per naktį.
- Pamarinuotus gabalėlius dėkite į keptuvę su šlakeliu aliejaus ir kepkite, kol šiek tiek apkeps, sudėkite supjaustytus rabarbarus, įpilkite sojų padažo, medaus, pagardinkite prieskoniais ir patroškinkite keletą minučių.
Receptą atsiuntė Neringa L., Kaunas
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Sultinga vištiena“
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita