Ingredientai
- Vištiena 1 vnt. 1 krūtinėlė
- Svogūnai 3 vnt. nedideli
- Česnakai 2 skiltelės
- Imbieras 20 g apie 4 cm ilgio gabalėlis
- Paprikos 75 g raudona
- Šaldyti žirneliai 80 g arba švieži
- Anakardžių riešutai 50 g
- Sojų padažas 2 valg. š.
- Aliejus 18 ml saulėgrąžų arba alyvų
- Sezamų aliejus 2 arbat. š.
Kaip gaminti
1. Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudėkite smulkintus česnakus, imbierą bei pjaustytus svogūnus ir keletą sekundžių maišant viską apkepkite.
2. Tuomet sudėkite pjaustytą vištieną (pirmiausiai ją pamarinuokite sojos padaže) ir apkepinkite, kol vištiena apskrus.
3. Vėliau sudėkite pjaustytą papriką ir maišant dar pakepinkite keletą minučių. Poto dėkite žirnelius bei riešutus ir maišant dar pakepinkite apie 2 minutes.
4. Galiausiai supilkite sojos padažą ir sezamų aliejų.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita