Ingredientai
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
- Svogūnai 1 vnt.
- Morkos 2 vnt.
- Vištienos krūtinėlė 400 g
- Salierai 2 vnt. stiebai
- Česnakai 2 skiltelės
- Vištienos sultinys 4 puodelis
- Vanduo 1 puodelis
- Kynvos (bolivinės balandos) 1 puodelis ¾ puodelio
- Čiobreliai 2 arbat. š.
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Pipirai 1 žiupsnelis pagal skonį
- Petražolės 1 valg. š. šviežių
Kaip gaminti
- Puode storu dugnu įkaitinkite aliejų, sudėkite smulkintą svogūną, tarkuotas morkas. Troškinkite 5-6 minutes.
- Sudėkite smulkintą vištieną, salierų stiebus, česnaką ir virkite 5 minutes. Į gautą masę supilkite vištienos sultinį, vandenį, suberkite bolivines balandas, čiobrelius.
- Virkite 30 minučių. Pagardinkite druska, pipirais, papuoškite šviežiomis petražolėmis.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita