Ingredientai
- Vištų kepenėlės 300 g
- Paprikos 1 vnt. saldžioji
- Pomidorų padažas 1 valg. š.
- Grietinė 1 valg. š.
- Sviestas 50 g
- Morkos 1 vnt.
- Svogūnai 1 vnt.
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų
- Laurų lapai 1 arbat. š. žiupsnelis maltų
- Rozmarinai 1 arbat. š. žiupsnelis
- Druska 1 arbat. š.
Kaip gaminti
1. Kepenėles išvirkite su druska ir prieskoniais.
2. Smulkintas daržoves patroškinkite svieste.
3. Suberkite kepenėles, sukrėskite grietinę, pomidorų padažą, pagardinkite prieskoniais, išmaišykite, įpilkite šlakelį vandens ir dar patroškinkite apie 10 min.
Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Profesionalių kulinarų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita