Ingredientai
- Vištienos krūtinėlė 800 g
- Ananasai 1 vnt. indelis - konservuotų
- Sūris 70 g fermentinio
- Miltai 3 valg. š.
- Majonezas 2 valg. š.
- Aliejus 50 ml kepimui
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Petražolės 1 sauja žiupsnis
Kaip gaminti
- Vištienos filė supjaustykite kepsnio dydžio gabaliukais ir lengvai juos pamuškite. Pabarstykite, vištienos prieskoniais, druska, pipirais, sudėkite į dubenį, užpilkite konservuotų ananasų sirupu ir palikite marinuoti 30 min.
- Sutarkuokite fermentinį sūrį. Vištienos gabaliukus apvoliojame miltuose ir dedame į įkaitintą aliejų. Kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.
- Ant iškepusių vištienos kepsnių dėkite po ananaso griežinėlį, į ananaso viduriuką – šaukštelį majonezo ir užbarstykite tarkuoto sūrio.
- Paruošti vištienos kepsniai su ananasais užkepami orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje, kol išsilydo sūris. Pabarstykite susmulkintomis petražolėmis ir patiekite ant stalo.
Receptą atsiuntė Renata Ž.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Mano gardus ruduo“
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita