Ingredientai
- Vištienos krūtinėlė 1 kg
- Alyvuogių aliejus 6 valg. š.
- Česnakai 4 vnt. smulkinti
- Čiobreliai 1 arbat. š. džiovinto
- Raudonėliai 0,5 arbat. š. džiovinto
- Druska 1 arbat. š.
- Juodieji pipirai 0,5 arbat. š. šviežiai maltų
- Citrinos žievelė 0,5 arbat. š. šviežiai tarkuotos
Kaip gaminti
1. Sumaišykite visus ingredientus, išskyrus vištieną, užspaudžiamame maiše.
2. Sudėkite vištienos krūtinėlę į maišo vidų ir tolygiai paskirstykite marinatą. Įdėkite maišą į dubenį ir palikite šaldytuve nuo 4 iki 12 valandų.
3. Įkaitinkite kepsninę iki aukštos temperatūros, o groteles patepkite alyvuogių aliejumi.
4. Vištienos krūtinėlę dėkite į kepsninę taip, kad ant viršaus liktų kuo daugiau marinato. Kepkite apie keletą minučių iš abiejų pusių.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Rengiu šventę: Vakarėlis