Ingredientai
- Vištienos krūtinėlė 800 g
- Garstyčios 3 valg. š. marinatui
- Česnakai 3 skiltelės marinatui
- Druska 2 arbat. š. marinatui
- Juodieji pipirai 1 arbat. š. 0,5 šviežiai maltų - marinatui
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š. marinatui
- Actas 2 valg. š. baltojo - marinatui
Kaip gaminti
- Česnakus sutarkuokite arba išspauskite.
- Stikliniame dubenyje išmaišykite produktus.
- Keturias vištienos krūtinėles supjaustykite nedideliais gabaliukais, aptepkite bei apvoliokite marinatu bei palikite šaltai marinuotis per naktį.
- Kepkite ant grilio arba orkaitėje 10–15 minučių. Skanaus!
Receptą atsiuntė Indrė B., Gargždai
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Sultinga vištiena“
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita