Ingredientai
- Vištienos krūtinėlė 500 g malta
- Kiaušiniai 3 vnt. 1 - 2 virtų - įdarui
- Vištienos prieskoniai 1 arbat. š. žiupsnelis
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis malti
- Česnakai 2 skiltelės
- Batonas 50 g džiovintų kubelių
- Sūris 100 g tarkuoto fermentinio - įdarui
- Krapai 1 sauja pagal skonį - įdarui
Kaip gaminti
1. Faršą sumaišykite, įberkite prieskonių, druskos, pipirų, įspauskite česnako. Įmuškite kiaušinį ir viską gerai išmaišykite.
2. Įdarui kiaušinius ir sūrį sutarkuokite burokine tarka, įberkite supjaustytų žalumynų. Šlapiomis rankomis formuokite kotletus, dėkite į vidų po 1 valg. šaukštą įdaro.
3. Visą kotletą aplipdykite džiovintais batono kubeliais (Nedarykite labai dideliu kotletų, nes aplipdomi jie gerokai padidėja)
4. Kepkite ant įkaitintame aliejuje ant nedidelės ugnies, vis vartydamos, kad batono kubeliai nepradėtų svilti.
P.S. jei lieka įdaro, sumaišykite su majonezu – gausite pikantišką mišrainę. Skanaus!
Receptas iš tinklaraščio „remember every moment“
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Tinklaraštis „remember every moment“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita