Ingredientai
- Vištiena 90 g filė
- Sūris 56 g Ementalio sūris (griežinėliais)
- Braškės 40 g griežinėliais
- Sultenės: 30 g
- Moliūgo sėklos 10 g
- Saulėgrąžos 5 g daigai
- Bazilikai 2 g
Kaip gaminti
- Į puodą įpilkite 150 ml vandens ir užvirkite. Į puodą įstatykite indą su skylutėmis, skirtą virti garuose, sudėkite vištienos filė, uždenkite dangčiu ir garinkite 20–25 min.
- Visus ingredientus sudėkite į lėkštę ir pagardinkite padažu.
- Rekomenduojamas saulėje džiovintų pomidorų ir apelsinų padažas.
NAUDINGA. Patiekalų energinės vertės skaičiuoklė – spauskite ČIA.
Receptas iš knygos „Salotų anatomija.“
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita